vrijdag 4 april 2014

Tulpjes, tulpjes, tulpjes


Het is inmiddels volop lente en april. Voor veel mensen is dat waarschijnlijk niet echt iets bijzonders, mijn vrouwtje kan echter niet wachten tot eindelijk het eerste kwartaal van het jaar is verstreken. In april bloeien namelijk de tulpjes en dan gaat vrouwtje naar Keukenhof. Jaar in jaar uit. Ik moest natuurlijk mee en de baas ook.

 
Je hebt tulpen in allerlei kleuren en vormen, heb ik geleerd. Rood, geel, paars, met streepjes, ronde, lange en noem maar op. In Keukenhof worden die vaak in mooie patronen geplant, heel erg mooi om te zien.
 

Er waren behoorlijk wat mensen op af gekomen uit verschillende delen van de wereld. Heel veel mensen bleven staan toen ze me zagen. Een Amerikaanse vrouw was dolenthousiast en riep meteen: “Oh wat a cute dog. May I take a picture?” Hallo, ben ik fotomodel? Ik ga soms wel poseren, maar alleen voor mijn vrouwtje. Gelukkig had die mevrouw daar begrip voor.
Zouden die klompen iets voor mij zijn?
 

Niet alle mensen die we tegenkwamen waren zo vriendelijk. Sommigen probeerden me gewoon te aaien zonder te vragen. Soms ben ik me echt een ongeluk geschrokken. Beste mensen, de volgende keer eerst vragen en me ook niet van achteren benaderen, want daar houd ik niet zo van. Afgesproken?
Een keer iets anders, hyacinten

 

Voor de rest was het een leuke dag met heel veel tulpjes, en tulpjes, en tulpjes….
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten