maandag 25 november 2013

Verdwaald


Met de baasjes maak ik soms wat mee beste mensen. Zo’n drie weken geleden kwamen zij op het idee om een keer naar een heel ander bos te gaan. Altijd naar dezelfde bossen is namelijk saai, vonden zij.


Na een beetje op internet gezocht te hebben, viel hun keuze op een bos in de buurt van Breda. Daar zijn de baasjes namelijk nog nooit geweest. Mij maakt het niets uit, bos is tenslotte bos.Vooral het vrouwtje had het heel erg naar haar zin. Ze was op zoek naar prachtige fotolocaties en wilde zoveel mogelijk zien, dus gingen we overal kijken. Rechts, links, rechtdoor, links, rechts, enzovoort. Een uur vóór zonsondergang wilden we terug naar de auto, maar ineens bleek dat de baasjes geen flauw idee hadden waar we uithingen. We waren compleet verdwaald!!! Dus liepen we maar wat rond, en rond, en rond…
Wat is dat voor een raar ding?
 
Kort vóór het helemaal donker was kwamen we gelukkig bij een straat en toen wisten de baasjes eindelijk waar we waren. Wat was ik blij. Ik vreesde al dat we de nacht in dat donkere bos moeten doorbrengen. Baasjes, de volgende keer toch beter opletten. Afgesproken?

Portret van mij - 28 weken

30 weken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten