zondag 21 september 2014

Sheltiedag 2014


Het was lang wachten, maar vandaag was het eindelijk zover: we mochten eindelijk naar de sheltiedag. Er was een heel leuk dagje gepland met alles erop en eraan.
 
Eerst werd een lezing voor de baasjes gehouden, waar veel over de gezondheid van honden werd verteld, welke voer je het beste kunt geven en zulke dingen. Dat was heel informatief, heb ik begrepen.


Ook was er een fysiotherapeute die iets over blessures vertelde en hoe je die het beste kunt voorkomen. Ze liet de baasjes ook zien hoe je je hond moet masseren. Na een korte uitleg mochten alle baasjes zelf met hun hond aan de slag. Oei, dat was geweldig, kan het vrouwtje wel vaker doen.

 
En daarna begon voor ons hondjes het leukste gedeelte, namelijk de strandwandeling. Het waaide behoorlijk, dus waren ook de golven behoorlijk hoog. Ik vond dat wel een beetje eng en ben daarom niet zo dicht naar het water gegaan.

Het hele strand was vol met prachtige shelties. Ik heb goed rondgekeken of ik ergens een knappe vent kon ontdekken. Een beetje aandacht is nooit verkeerd, toch? Soms was het wel een beetje teveel van het goeie, want op een gegeven moment kreeg ik meer aandacht dan ik aankon.
 
Ik sta hier in het midden
 
Een knappe sheltie zag het helemaal met me zitten. Ik vond het maar een rare snuiter met zijn strikje om zijn nek, maar achteraf bekeken bleek die toch heel aardig te zijn.

 
En nu moet ik echt uitrusten, het was namelijk een vermoeiende dag. Tot de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten