dinsdag 6 augustus 2013

Vakantie


De baasjes hebben nu vakantie. Super, dat betekent dus dat we een hoop leuke dingen gaan doen. Althans dat hoop ik. De afgelopen dagen hebben de baasjes op internet gezocht waar ze samen met mij mogen komen. Helaas is die lijst niet al te lang, hondjes zijn blijkbaar bijna nergens welkom.

Dus zijn we een paar keer naar een grasveldje gegaan. Is altijd leuk. En vaak liggen daar ook stokjes waar ik mee kan spelen. Wat wil een hondje meer?
 Ik ben nog steeds in de socialisatiefase. Dat betekent dat ik nog allerlei zaken moet leren kennen om eraan te wennen. Dat ik goed met kinderen overweg kan is heel belangrijk, heb ik vernomen, dus hebben de baasjes naar een plek gezocht waar we gegarandeerd heel veel kinderen tegenkomen. Vandaag zijn we dus afgereisd naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen.
 

 

Best wel leuk daar en daadwerkelijk een hoop kinderen. Ze hebben daar een stoomlocomotief, daarmee heb ik met de baasjes een rit gemaakt. In het begin vond ik dat toch wat eng, maar dat wende snel. Oei, ik geloof dat ik langzamerhand een grote dame word, ik mag nu zelfs met de trein mee.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten