zondag 25 oktober 2015

De kleurenpracht komt terug


Momenteel hebben de baasjes en ik het heel erg druk. De herfst is namelijk volop aan de gang, de bomen zijn prachtig verkleurd en daar willen we met zijn allen zoveel mogelijk van genieten. Het vrouwtje wil ook altijd alles op de gevoelige plaat vastleggen, dus wordt er bij ons nu wat afgewandeld.

Kasteel Nemelaer
 
Dat klinkt allemaal makkelijker dan het is, maar van tevoren moet een heleboel uitgezocht worden. Je kunt namelijk niet continu naar dezelfde plek gaan om foto’s te maken, wordt een beetje saai.

 


In augustus waren we al een keer bij kasteel Nemelaer en daar zijn we afgelopen weekend weer naartoe om te kijken hoe het daar in de herfst is. Dat viel eigenlijk een beetje tegen, weinig verkleurde bomen. Desondanks was het een leuk uitstapje. Ik heb lekker gewandeld, een paar leuke hondjes ontmoet en veel gesnuffeld. Mijn vrouwtje had het helaas minder naar haar zin. Halverwege gingen de baasjes op een bankje zitten om wat uit te rusten. Ineens kwamen honderde muggen op mijn vrouwtje af en hebben haar hele gezicht kapot gestoken. Ze zag er echt niet uit, het hele gezicht vol met dikke bulten die vreselijk jeukten. En de baas had helemaal niets.

 

Vandaag hebben we een andere locatie gekozen, eentje waar gelukkig geen muggen waren. We zijn naar park berg en bos in Apeldoorn, waar het daadwerkelijk heel erg mooi is. Het was ook echt perfect weer voor een uitstapje: geen wind, zon en aangename temperaturen. Dat was genieten.

 
park Berg en BosJe hebt daar van alles: een grote vijver, edelherten, wilde zwijnen, en een klimbos en speelweide voor kinderen. Voor mij hoeft dat allemaal niet, ik wil gewoon lekker met de baasjes wandelen en een beetje van het zonnetje genieten. Dan ben ik helemaal tevreden en blij. En als we ergens gaan zitten en ik geaaid word, kan mijn dag echt niet meer stuk.  
 
 

 

 

 

 Geen opmerkingen:

Een reactie posten