donderdag 31 december 2015

Happy new year


Allemaal een heel gelukkig en gezond nieuw jaar toegewenst. Ik hoop dat het voor ons allemaal een spetterend jaar wordt. Dit jaar is niet zo goed geëindigd. Mijn vrouwtje heeft namelijk kort voor de Kerstvakantie op de hondenschool tijdens de training een blessure opgelopen: zweepslag in haar been. We moesten daarom al vóór de Kerstsluiting stoppen en aan de tweede wintercompetitie konden we helaas ook niet deelnemen. Jammer, maar gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met het vrouwtje en over een paar dagen kunnen we hopelijk weer lekker gaan trainen. Verheug me er nu al op.
 
 
Zoals jullie weten is Oud en Nieuw niet zo mijn ding, wat vooral komt door dat vreselijke geknal. Hier bij ons waren de eerste knallen al op dinsdag te horen en sindsdien verkeer ik in permanente angst. Vreselijk is dat. Bij iedere knal schrik ik me gewoonweg een ongeluk. Zodra ik ook maar iets hoor, ren ik meteen naar mijn vrouwtje om daar bescherming te zoeken. Die kan er weliswaar ook niets aan dat geknal veranderen, maar het geeft toch een veilig gevoel.

Poes Rakkertje

Kerstmis vind ik persoonlijk veel leuker. Samen met de baasjes hebben we op beide Kerstdagen uitgebreide wandelingen gemaakt. De eerste dag waren we aan de Maas, waar ik achter mijn balletje aangerend heb. Heerlijk! Op de tweede dag hebben we de loslooproute in de Drunense Duinen gelopen. Dat was superleuk. Heb weer heel wat leuke hondjes ontmoet. Altijd gezellig.

Samen met kater Wibi op de bank

En vandaag dan eindelijk een primeur: een foto van mij, samen met Wibi. Ik heb namelijk onlangs gemerkt dat ik jullie nog nooit iets over mijn andere huisgenoten verteld heb. De baasjes hebben namelijk ook twee katten: kater Wibi en poes Rakkertje. Het klopt overigens niet wat altijd gezegd wordt, dat honden en katten niet met elkaar kunnen opschieten. Wij hebben het heel gezellig met zijn drieën. Ik was altijd de oren van de twee katten en ’s avonds lig ik samen met Wibi op de bank. Soms spelen we ook samen, maar wat dat betreft zijn die twee toch een beetje saai. Liggen liever te slapen. En dat ga ik nu ook doen, want het is al behoorlijk laat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten