zaterdag 26 maart 2016

Derde u'tje en promotie naar de B1


Ook vandaag was het vroeg opstaan geblazen, want we moesten vroeg in Venlo zijn voor een wedstrijd en ook dat is een behoorlijke afstand rijden. En bij de buitenwedstrijden moet je een beetje op tijd zijn, want anders vind je geen plek meer voor de tent. Toen we bij het clubgebouw van Canida Venlo arriveerden, was er slechts met moeite een parkeerplaats te vinden, dat beloofde niets goeds. Maar we hadden ons vergist, er was ruimte genoeg voor onze tent en gelukkig stonden we precies voor de ring waar het vrouwtje en ik moesten lopen. Konden we dus alles goed in de gaten houden. Achter de tenten was er zelfs ruimte om met de bal te spelen. Super locatie dus.

 
We hadden een lange dag voor de boeg, de wedstrijd was namelijk weer een dubbele wedstrijd, dus ’s ochtends een vast parcours en een jumping en ’s middags nog een keer hetzelfde. Al snel werd duidelijk dat het een hele lange dag zou worden. Toen we bij onze ring aankwamen, was ons parcours niet eens opgebouwd en het duurde een poosje vóór ze daarmee begonnen. Uiteindelijk zijn we een uur later begonnen dan gepland. Maar we konden niet klagen. Eindelijk hadden we echt lenteweer met een zonnetje erbij en aangename temperaturen.

 
3e u'tje

Het eerste parcours was een vast parcours. Het vrouwtje en ik hebben gelopen alsof ons leven daarvan afhing en dat ging helemaal geweldig. We vlogen er overheen. Net als gebruikelijk heeft de baas een filmpje van onze prestatie gemaakt, dat vervolgens uitgebreid bestudeerd werd. Geen fout te zien. Dus zou dat betekenen dat we een u’tje hadden? Bleef lange tijd heel spannend, want het duurde erg lang vóór de resultaten werden opgehangen. En ja hoor, het is ons gelukt: we hebben ons derde u’tje gelopen en tevens zijn we ook nog tweede geworden. Na de jumping, die overigens geen succes was, mochten we daarom ook nog een rozet in ontvangst nemen. Het vrouwtje had eigenlijk liever een beker gehad, omdat die mooier in de kast staat, maar ja, daar kan ik weinig aan veranderen. En nu gaan het vrouwtje en ik promoveren naar de volgende klasse: de B1. We zijn echt supertrots op onze prestatie, slechts zes wedstrijden gelopen en al door naar de B1. Zijn er maar weinig mensen die zo snel promoveren.

 
En de 2e plaats op het vast parcours

Op het vast parcours ’s middags hebben we bijna ons vierde u’tje gelopen. Alleen liep ik niet goed van de kattenloop af en daardoor hadden we één fout. Maar we zijn toch nog als vijfde geëindigd. Ook ’s middags wilde het met de jumping niet lukken. Ons kon het allemaal niet meer schelen, we hebben immers al drie u’tjes. Wat een geweldige dag in Venlo. Alles was super: het weer, de plek waar onze tent stond, dat ik achter de tent met de bal kon spelen en het u’tje. Bedankt Venlo voor deze prachtige dag, we zullen er altijd aan blijven denken!

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten