woensdag 15 april 2015

De lente is er


Vanmiddag heb ik de baasjes meegenomen voor een prachtige wandeling door landgoed Neerijnen. Het weertje was heerlijk: de zon scheen, er was weinig wind en in de zon is het lekker warm. Dus perfect hondenweer.
Kasteel Neerijnen
 
Ondanks het prachtige weer waren er niet al te veel mensen onderweg, maar die mensen die we tegenkwamen, hadden bijna allemaal een hond bij zich. Dat is natuurlijk hartstikke leuk voor mij. Even gedag zeggen en een beetje snuffelen.
Lekkere lentegeuren
 
Het ruikt nu overal naar lente, zelfs het gras heeft een andere geur. En de eerste bloemetjes zijn er ook al. Ik heb alles grondig onderzocht, want je kunt nooit weten wat je allemaal tegenkomt.

Nederlands Hervormde kerk in Neerijnen

Alles ziet er met een beetje zon erbij ook veel vriendelijker uit, zelfs de gebouwen. En de mensen kijken ook een stuk vrolijker. Kun je toch zien wat zo’n beetje zon allemaal kan doen.


Na de wandeling zijn de baasjes nog even op het terras gaan zitten. Ik heb die tijd goed benut en een dutje in de zon gedaan. Dat is me goed bevallen, zouden we iedere dag kunnen doen. Eigenlijk wordt het langzamerhand tijd voor vakantie, vind ik, maar dat zal wel nog even duren.

 

1 opmerking: