zondag 19 april 2015

Op zoek naar bloesem


Alweer een hele fijne zondagswandeling gehad met de baasjes. Deze keer ging het naar Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, waar we op zoek zijn gegaan naar bloesem. Het landgoed heeft verschillende boomgaarden. Als die allemaal in bloei staan is het gewoonweg prachtig en weet je niet waar je het eerst naar moet kijken.
 
Helaas viel het vandaag nog allemaal wat tegen. Bij sommige bomen zag je bijna niets, andere bomen hadden al een klein knopje, maar dat was het dan ook. Eigenlijk niet de moeite waard, zou ik zeggen. Maar geen paniek, de baasjes en ik hebben ons desalniettemin uitstekend vermaakt.

 
 
Op het landgoed kun je prachtige wandelingen maken. Als je over de rustige dijkwegen loopt, kun je zelfs de Linge zien. En er zijn heel veel paden waar je op je gemak kunt lopen. Met het zonnetje erbij had je het gevoel alsof het al vakantie is.

 
Aangezien de baasjes overal waar ze komen iets moeten eten en drinken, werd tussendoor bij de Stapelbakker gepauzeerd. Voor de baasjes hadden ze lekkere pannenkoeken, uitsmijters, tosti’s en dergelijke en ook aan ons hondjes werd de nodige aandacht besteed. Voor ons hebben ze een hondenbar neergezet. Heel erg luxe en praktisch voor zowel kleine als grote honden. Eindelijk een locatie waar wij viervoeters blijkbaar ook van harte welkom zijn. Wat mij betreft heeft de Stapelbakker dan ook een hele warme douche verdiend.

 

1 opmerking: