donderdag 10 september 2015

Met mijn balletje naar de Waal


Toen we terugkwamen uit Engeland was ik benieuwd hoe het met al mijn vriendjes in het dorp is. Dat duurde wel even voor ik dat wist, want nagenoeg iedere viervoeter is een vriendje van mij en helaas komen we niet telkens iedereen tegen. Gelukkig is het met iedereen prima, daarom konden we vandaag met een gerust hart een uitstapje maken.

 


Strand vind ik altijd leuk, want daar kan ik niet alleen achter mijn bal aanlopen, ik kan ook nog lekker het water in. Een beetje afwisseling moet zijn, dus zijn we naar de Waal. De zee in Seatown was uniek, maar het zout water stond me toch iets minder aan. Onze rivieren zijn wat dat betreft iets leuker.

 


Inmiddels hebben we ook weer de eerste training van de wedstrijdgroep gehad. Gelukkig ben ik niets verleerd en heb ik weer heel goed met het vrouwtje gelopen. Ik vind het echt zo geweldig om te doen. Ieder parcours is verschillend en dus weer een uitdaging. Als we net iets onder de knie hebben, komt het volgende dat we moeten leren. Het wordt dus nooit saai. Een groot feest die agility, kan er geen genoeg van krijgen.

 

1 opmerking: